11 месеца ago
1544 Прегледа
0 0

Секс позата, за която мъжете и жените казват, че е най-удобна

Написано от

Независимо от това колко мислите, че сте отпуснати в леглото, бихме се осмелили да предположим, че има пози, играчка или сексуален акт, които не сте пробвали.

Ново проучване на Superdrug установява, че 87% от двойките казват, че връзките им са „сексуално изчерпани“, но въпреки това има няколко неща, които наистина карат хората да се потят, когато става дума за секс.

Изследването, в което са включени 1000 мъже и жени от САЩ и Европа относно техните сексуални предпочитания, установи, че хората обикновено са отворени за изпробване на нови секс пози със своите партньори. Респондентите обаче отбелязаха, че са чувствали по-високи нива на безпокойство относно възможността за добавяне на секс играчки и по-извратени сексуални действия към своята практика – 35,7% от американските мъже и 41,4% от американските жени казаха, че мисълта да играят на роби (в секса) ги е разтревожила.

Хората може да нямат успех при изпробването на нови пози, но не всички пози са еднакви – поне в очите на анкетираните. Най-малко привлекателната секс поза за мъжете и жените беше позата 69, като 42.7% от мъжете и 56.8% от жените я оцениха като най-неудобна.

Извратеният секс може да звучи стимулиращо на теория, но може да бъде по-трудно „, се посочва в доклада.

Аналният секс и ръцна количка на колене са втората и третата най-тревожни пози.

„В крайна сметка, честната комуникация е най-добрият инструмент за изследване на тялото на партньора ви и откриването на нови пътища за сексуално удовлетворение“, се казва в доклада.

Що се отнася до позите, които хората казаха, че са били най-удобни, това са мисионерската, кучешката и каубои момиче.

Каквито и да са вашите предпочитания, не се чувствайте странно,  най-важното е откритото обсъждане с партньора. Най-доброто, което можете да направите за сексуалния си живот, е да говорите за него по-често с партньора си, независимо колко дълго сте били заедно, така че да бъдете сигурни, че винаги сте на една и съща страница.

Категория:
Секс

Menu Title