10 месеца ago
1114 Прегледа
0 0

Ето как храната унищожава вашия сексуален живот

Написано от

Сладкото

Захарта е убиец на сексуалния живот на няколко фронта. Първо, „храните с високо съдържание на захар ще повлияят на цялостното сърдечно-съдово здраве„, казва д-р Гонзалес, което впоследствие оказва влияние върху здравето на вашия пенис.

Захарта също така намалява либидото ви, като намалява нивото на тестостерона. В проучване от 2013 г., в клиничната ендокринология, изследователите измерват нивата на Т при мъже на възраст от 19 до 74 години, след като са яли 75 грама захар, което е двойно по-голямо от препоръчваното дневно количество за мъжкия пол. Налице са били 25% намаление на средните нива на тестостерон,.

Захарта може да обърне превключватели в мозъка ви и да изключи невроните, които ви помагат да бъдете нащрек, докато прелиствате невроните, които ви карат да се чувствате сънен.

Придържайте се към естествено срещащи се захари, като тези в плодовете, когато е възможно. Когато става дума за добавени захари – като тези, които се намират в сода и печени стоки – Американската асоциация на сърцето препоръчва да не се получават повече от 36 грама на ден за мъжете.

1 2 3 4

Етикети:
· · · · ·
Категория:
Секс

Menu Title