10 месеца ago
1115 Прегледа
0 0

Ето как храната унищожава вашия сексуален живот

Написано от

Пиете много алкохол

Влиянието на алкохола върху пениса ви е цяла наука. Разбира се, алкохолът може да ви отпусне достатъчно, за да станете добри в свалките, но това означава, че може да имате проблеми по-късно, казва д-р Брахбхат.

Един рунд шотове удря вашата ерекция по няколко начина. Алкохолът е депресант, така че може да „потиска чувството на сексуална стимулация и да промени кръвния поток във извън пениса ви„, обяснява д-р Брахмбат.

Пиенето може да понижи тестостерона, като същевременно повиши нивата на естроген, което може да потисне либидото ви, да намали настроението ви и да направи по-трудно постигането на оргазъм, дори когато можете да получите ерекция, казва д-р Брахбхат.

Прекаленото пиене се определя като повече от четири напитки дневно или 14 напитки на седмица, според Националния институт по злоупотребата с алкохол и алкохолизма. Изследванията също така показват, че хроничното пиене може трайно да увреди клетките в тестисите, което може да повлияе на способността ви да имате деца по-късно.

Няма никакъв алкохол, който е „безопасен“ за ерекцията ви„, казва д-р Гонзалес. „Аз обикновено казвам на пациентите, че колкото повече пият, толкова по-трудно ще им бъде. Една напитка вероятно няма да повлияе толкова негативно за средния човек, но колкото по-голяма е консумацията на алкохолът, толкова по-голяма е вероятността да убиете ерекцията си.

Придържайте към препоръчителната граница от две напитки на ден.

1 2 3 4

Етикети:
· · · · ·
Категория:
Секс

Menu Title