10 месеца ago
1112 Прегледа
0 0

Ето как храната унищожава вашия сексуален живот

Написано от

Преустановете безкофеиновото кафе

Ежедневното ви кафе може да играе по-голяма роля в леглото, отколкото осъзнавате. Това е така, защото приемането на кофеин може да повлияе на кръвообращението ви. В предварително проучване на American Heart Association хората, които казват,че пият кафе с кофеин (обикновено около 100 милиграма кофеин), имт 30% увеличение на кръвния поток през следващите 75 минути в сравнение с тези, които са намалили безкофеиновото.

Изследователите смятат, че кофеинът може да подобри функцията на малките ви кръвоносни съдове и да намали възпалението, и двете са добри признаци за сърцето ви.

Това означава, че може да се възползва и пенисът ви. „Голяма част от сексуалното здраве е увеличаване на притока на кръв“, казва Джошуа Гонзалес, MD, специалист по сексуалната медицина в Лос Анджелис, тъй като по-доброто кръвоснабдяване се равнява на по-добра ерекция.

Докато проучването далеч не е достатъчно убедително, за да превърне Старбъкс в алтернатива на виагра, това предполага, че пиенето на безкофеиново кафе може да ви повлияе негативно. Сексът вече е достатъчно труден, за да успеете, когато сте изтощени, така че допълнителната чаша кафе може да бъде точно това, от което се нуждаете, за да се насладите на пениса си  действие.

1 2 3 4

Етикети:
· · · · ·
Категория:
Секс

Menu Title