12 месеца ago
1328 Прегледа
0 0

Ето как храната унищожава вашия сексуален живот

Написано от

Ето няколко съвета за това, което можете да направите, за да постигнете добри резултати в леглото.

Много неща могат да повлияят негативно на ерекцията ви: лошото сърдечно здраве, пушенето и някои медикаменти са виновни за проблеми под колана.

Друг голям убиец на настроението? Диетата. Храните, които ядете, колко ядете и колко често ги ядете, могат да повлияят на енергийните ви нива, кръвния ви поток и хормоните – всички ключови фактори за добър сексуален живот.

Помислете за това: Има много храни, които ви помагат да получите ерекция, да запазите сперматозоидите ви здрави и да увеличите нивата на тестостерона. Така естествено, някои навици за хранене оказват влияние в другия край на спектъра на убиване на либидо.

Ето няколко начина, по които храната може да попречи на сексуалния ви живот – и точно това, което можете да направите, за да се върнете в играта.

Вие ядете твърде много нездравословни храни

Здравото сърце се равнява на здравословен полов живот“, казва д-р Ямин Брахбхат, MD, уролог в Orlando Health. Точно както всяка тренировка, изисква сила и издръжливост. С други думи, всеки хранителен навик, който е лош за фитнес усилията ви, също е лошо за вашия сексуален живот.

Всъщност, когато сърцето ви е в беда – да речем, артериите ви са запушени – това може да забави притока на кръв към пениса ви, проправяйки пътя за еректилна дисфункция (ED).

Идейки храна с високо съдържание на нездравословни мазнини и добавени захари може да влошите проблема. „Общоизвестно е, че затлъстелите мъже имат по-ниски нива на тестостерон„, обяснява д-р Брахбхат, хормонът, който подхранва вашето сексуално желание. Това не означава, че всички по-тежки момчета имат нисък Т, но вие сте изложени на по-голям риск.

Средството за защита? Яжте храна, пълна с различни хранителни добавки (тези храни, които помагат на пениса ви, да е винаги готов) и да получавате поне 150 минути за упражнения на седмица, казва д-р Брахбхат. „Всичко, което помага да се намали количеството мазнини в тялото ви, ще помогне нивата на тестостерона естествено да се повишат„, казва той. „Колкото повече тялото ви може да толерира физическа активност и упражнения, толкова по-вероятно ще бъдете по-силен в спалнята“.

1 2 3 4

Етикети:
· · · · ·
Категория:
Секс

Menu Title