1 година ago
2266 Прегледа
0 1

Как да намерите трети човек за тройка

Написано от

Те са тук. Просто трябва да знаете къде (и как) да ги потърсите.

Кайтлин е на около 20-годишна възраст от Сан Франциско. Тя казва, че тя и нейният приятел обичат да правят тройки от време навреме, така че редовно посещават концерти, барове и други места, където биха могли да създадат нови приятелства, които са „отворени към алтернативни сексуални аранжименти„.

„Противно на опита на много хора, за които съм чувала, ние не сме имали проблеми с ревността„, казва Кайтлин. „Това подейства добре за нашите взаимоотношения, защото си доказахме, че нашето доверие един в друг е силно.“

Кейтлин и нейният приятел търсели трета страна (бисексуална жена). Въпреки че няма много проучвания, изглежда, че това е една невероятно разпространена фантазия: според проучване, публикувано в списанието „Archives of Human Behavior“, докато само 13% от участниците твърдят, че всъщност са правели тройка, 64% от тези анкетираните са казали, че са фантазирали за такава.

„Много от двойките, които идват в кабинета ми, включват тройки в списъците си с неща за обсъждане„, казва Бен Калдуел, лицензиран брачен и семеен терапевт в Лос Анджелис.

Да сформирате тройка е трудно. За двойка, която се описва като моногамна, чувствата, свързани с такова начинание, могат да подействат обезсърчително – и намирането на трета страна е може би най-трудната част, особено ако предпочитате да не се свързвате с познат, в случай, че нещата станат странни.

Преди да опитате да намерите дама, която да запълни третото място в леглото ви, важно е вие ​​и вашият партньор да попитате защо искате да включите трето лице в сексуалния си живот на първо място. „Ако това е фантазия, споделено приключение или споделена система на вярвания за отношенията, страхотно„, казва Калдуел. Но ако тройката е последният опит за поправяне на нещо, което вече е счупено, или за да изневерите на партньора си, без наистина да го направите „трябва да се справите с проблемите пред вас, с уважение и директно. В последния случай, тройката просто ще привлече невинна жертва в една вече лоша ситуация, вероятно може и да я нарани в процеса.“

Също така е важно да се отбележи, момичетата склонни на тройка са доста рядко срещани. Бисексуалните жени, които обичат да спят с двойки, определено съществуват, но те не са магически същества: те са хора със своите чувства, желания и нужди. Противно на много вредни стереотипи за бисексуалните жени, не всички бисексуални жени харесват безразборния секс и са хиперсексуални, нито пък всъщност искат да бъдат трето попълнение в хетеросексуални двойки на първо място.

С появата на приложенията за запознанства, може би изглежда, че намирането на трета жена ще бъде лесно. Но това не е така. Потенциалните партньори могат да бъдат анонимни, когато всъщност идва време да се срещнат и както редовните онлайн запознанства, няма гаранция, че лицето, с което се срещате онлайн, е лицето, с което ще се срещнете лице в лице.

Ако търсите момие, с което да направите тройка в приложение за запознанства, важно е да бъдете откровени за това, което търсите. Уверете се, че от профила ви става ясно, че сте във връзка и че ​​търсите трети човек. Трябва също така да се обърнете към жени, които изрично заявяват в профилите си, че се интересуват от няколко партньори. Само защото едно лице е бисексуално, и харесва и мъже и жени, не означава, че харесва всички мъже и жени.

Ако се свържете с някого, направете го уважително. Отделете време, за да опознаете потенциалната си нова партньорка. Освен ако някой изрично не е казал, че е готов да има сексуални отношение с вас и с приятелката ви точно сега, запазете спокойствие и отделете време, преди да попитате.

Преди всичко се погрижете за чувствата, желанията и нуждите на новото попълнение. Тези момичета/жени трябва да бъдат уважавани и ценени, както и всяко лице, с което решавате да правите секс. В края на краищата те са звездата на шоуто и без тях, няма да направите тройка. Ако имате късмет и ако сте сигурни, че поддържате открита линия на комуникация със съществуващия си партньор, тримата можете да създадете красиво, секси и вълшебно приятелство.

Етикети:
· ·
Категория:
Секс

Menu Title