1 година ago
4629 Прегледа
1 0

5 неща, които се случват само в порното

Написано от

Вече сигурно сте разбрали, че горещо и възбудено момиче доставчик няма да се появи на прага ви всеки път, когато поръчате доставка за дома си. Но това не означава, че не са скрити още много сексуални измами в порното.

„Повечето хора мислят, че порното е отражение на това, което всъщност се случва в спалнята, т.е. то показва какво хората правят„, казва психологът от университета в Арканзас, Ана Бриджис, която изследва въздействието на порнографията върху романтичните взаимоотношения.

Но истината е, че порното разчупва сексуалния облик, за да задоволи нашите лесно отегчените мозъци – което означава, че на екрана могат да се появят някои странни неща.

То би могло да разнообрази репертоара ви„, казва Бриджис, „но може и да го скъси„.

Вижте какво се случва само в порно филмите.

1. Двойно проникване.

В скорошен анализ на най-продаваната порнография, Бриджис определи, че почти една на всеки пет сцени включва двойно проникване. И все пак в скорошно проучване, изследователски екип, включващ Бриджис, установи, че само 3% от мъжете и 1% от жените в действителност са опитвали този акт с два пениса.

В реалния живот би било изключително неудобно, както и болезнено за жените„, казва Джъстин Ситрон, доцент по човешка сексуалност в Widener University.

Вместо това опитвайте: Част от удоволствието – поне за мъжете – е стегнатото влагалище. Можете да се насладите на такова, без да използвате резервно копие: просто разтривайте пениса си между стегнатите й бедра, предлага Ситрон, или експериментирайте с WeVibe – вибратор, предназначен за комфортно вмъкване в нея заедно с пениса ви.

1 2 3 4 5

Етикети:
· · · ·
Категория:
Секс

Menu Title