1 година ago
2192 Прегледа
1 0

Ето колко жени всъщност правят анален секс

Написано от

Може би повече жени са отворени за анален секс, отколкото смятате, според ново проучване на Института за сексуални, полови и репродуктивни изследвания на университета в Индиана.

След като са изследвани повече от 2000 мъже и жени за сексуалното им поведение, те установили, че почти 43% от мъжете и 37% от жените съобщават, че правят анален секс с противоположния пол през целия си живот.

Констатациите са в съответствие с неотдавнашен доклад на Центровете за контрол и превенция на заболяванията, които откриват почти същите проценти както за мъжете, така и за жените.

Докато тези 37 % в проучването, показват, че значителен брой жени са отворени за идеята, това не означава непременно, че вашата партньорка е автоматично за игра и анален секс. Но ако и двамата сте изразили интерес да експериментирате, има някои неща, които трябва да имате предвид преди да го направите.

В миналото секс изследовател Деби Хербеник, ръководител на изследването, дава на мъжа си следните съветите, който трябва и вие да знаете за аналния секс. Ето най-добрите съвети от нея и Макбрайд за това, което можете да направите, за да сте сигурни, че аналния секс е също толкова добър за нея, колкото и за вас.

1. Тя трябва да бъде напълно съгласна с идеята.

Тя трябва да иска да го изпробва. Ако се опитате да я притискате към идеята, тя просто няма да бъде спокойна. Така че преди да отидете и да се насочите близо до задната част, говорете с нея за това. Това означава да имате открит, честен разговор, преди да стигнете до спалнята.

И дори ако тя се интересува от това, все пак трябва да я попитате по време на секс, за да се уверите, че тя все още няма нищо против – дори ако е в средата на секса, докато сменяте позата си.

Усещането за комфорт е важно, тъй като нейният анус не се овлажнява сам, както влагалището. Ако тя не е готова за това, просто ще я нараните.

Което ни води до следващата точка …

2. Използвайте защита и много лубрикант.

За да избегнете посочените по-горе проблеми, използвайте много лубрикант, за да сте сигурни, че нея не я боли. Всъщност, използването на лубрикант ще направи сексът по-приятен за вас двамата.

Използването презерватив също е наложително. HPV и други полово предавани болести, като херпес или гонорея, могат да се предават по време на анален секс.

3. Не бързайте.

Бъдете нежни и навлизайте бавно. Въпреки това, което сте виждали в порното, прекалено дълбокото и бързо навлизане ще предизвика болка.

В зависимост от позата, която искате да опитате, можете също да облекчите нещата, като я оставите да контролира дълбочината и скоростта. Така че, може да пробвате кучешката, като я подкрепяте. Тя ще се чувства в безопасност,а  вие ще имате страхотна гледка.

Категория:
Секс

Menu Title