2 години ago
753 Прегледа
0 0

Човек е хоспитализиран след като си е поставил игли в пениса

Написано от

Мъж от Китай беше приет в болницата на 20 юни, след като изпита болката, причинена от вкарването на 15 игли за шиене в пениса си.

The HauShuang Morning Post в Китай съобщи, че 35-годишният мъж е потърсил лечение в болница в Шенянгския, военен район в Шенян, провинция Ляонин, след като почти една година е вмъквал острите предмети вътре в него.

Ергенът, който сложил игличките в мъжествеността си, първоначално не изпитвал дискомфорт, но скоро започнал да усеща интензивна болка и да вижда кръв по време на уриниране.

Лекарите след рендгенов преглед установили, че иглите са залепени в мембраната на уретра, това е най-тясната част на уретрата. След това им отнело 90 минути внимателно да премахват иглите, които варират от около два до четири инча дължина. За щастие на анонимния пациент, лекарите казват, че не очакват дълготраен негативен ефект от това.

Аз се изпотих и ръцете ми трепереха, когато свърших. Това не е лесно” – каза урологът д-р Као Циянген. „Има учени, които обясняват този сценарий като един от особените секс фетиши, подобни на садомасохизма и фетишистите на тема крака. Пациентите търсят вълнение по необичайни начини“.

Това не е първият път, в който докторът е видял такъв случай. Той каза пред вестника, че неговият отдел е срещал и мъже, които са си вкарвали пълнители и термометри в пенисите.

След това лекарят обяснява, че сега съществуват специални играчки за хора, които по този начин си доставят удоволствие. „Тези специално изработени инструменти са не само по-хигиенични, те са по-безопасни за поставяне – и най-важното могат да бъдат премахнати„, каза д-р Као.

Категория:
Новини · Секс

Menu Title