2 години ago
611 Прегледа
0 0

62% от жените фантазират за изневяра с едно определено лице

Написано от

И 31% от тях действително са го направили. Трябва ли да се притеснявате?

Мислите ли, че може половинката Ви може да Ви изневерява? Може да я намерите зад съседната врата: 62% от жените са фантазирали за изневяра с един от своите съседи, според скорошно проучване, съобщава Daily Star.

За проучването сайт за запознанства, Gleeden, анкетира повече от 8000 от своите членове. Те установили, че 31% от жените-членове на сайта са имали реална връзка със съседа си.

Около 60% от тези афери са били за една нощ. Въпреки това, 14% от жените съобщават за продължителност до няколко седмици, докато 6% са изневерявали със съседа си повече от една година.

Трябва ли да се притеснявате за фантазиите й?

Тя фантазира, защото фантазиите са начин да разнообрази сексуалния си живот, докато все още е вярна на Вас, обяснява Уенди Уолш, доктор, заместник-професор по психология в Калифорния.

„Човешките същества се вълнуват от новостите „, казва Уолш. „Това е част от нашата антропологична мисия да разпространяваме нашето семе. Сексуалните фантазии й позволяват да създава нещо нова в главата си, а не в леглото.”

Всъщност „фантазиите са първото нещо, което помага на моногамията да оцелее дълго време„, добавя Уолш.

А 71% от момчетата в изследването признават, че сънуват чувствен момент със съседката си. Плюс това, според проучване от Университета във Върмонт, 98% от момчетата си представят секс с някоя друг освен с партньорката си.

Само защото човек си мисли, че прави секс с някой друг, не означава, че той ще го направи в действителност.

Категория:
Секс

Menu Title