2 години ago
794 Прегледа
0 0

Това ли е новата виагра?

Написано от

Откакто стана достъпна през 1998 г., виаграта е блаженство за мъжете с еректилна дисфункция (ED). Сега, следващият голям напредък в борбата с ED е налице: Новото лечение е терапия с ударни вълни, тя може да Ви освободи от проблемите с пениса до 2 години.

Предишни изследвания установиха, че ударните вълни към сърцето могат да помогнат на новите кръвоносни съдове и да излекуват проблемите с теглото и лекарите казват, че същият метод може да работи за облекчаване на ED, причинено от ограничения кръвен поток. Докторите използват пръчка, прикрепена към машина, за да изпращат малки удари директно в пениса. „Тя излъчва енергия, която увеличава нивата на растежния фактор, което от своя страна води до производство на нови кръвоносни съдове“, обяснява Виджа Сангар, MD, консултант уролог в болница Spire Manchester в Англия, който използва ED1000 терапията в своята практика.

Новите кръвоносни съдове се занимават с проблема с лошия кръвопоток, като решават проблема в основа. И докато ударните вълни директно в пениса Ви звучат болезнено, д-р Сангар уверява, че няма болка и страничните ефекти са минимални.

ED1000, разработена от изследователи в Израел, все още не е популярна в Америка, а дори и извън САЩ технологията не е нещо обичайно. В Канада, Европа, Азия и Австралия, повечето момчета, които имат проблеми с представянето, ще трябва да потърсят клиника и специалист по сексуално здраве.

Но лечението е само на няколко години, а резултатите досега са изключително обещаващи: „Тази терапия действа при две трети от хората със съдови или диабетно-индуцирани ED „, казва д-р Сангар. Виаграта, от друга страна, е от полза за 80% от случаите на ED, като други хапчета и инжекции са малко по-малко надеждни – но те лекуват само симптомите, докато терапията с ударни вълни се опитва да излекува проблема, добавя д-р Сангар.

Лечението включва сесии за 12 седмици, след което един човек в идеалния случай няма притеснение в продължение на най-малко две години.

Лекувайте Вашата еректилна дисфункция по същия начин, по който бихте лекували сърцето си: с много кръвоснабдяване и диета, пълна със здравословни масла. А ето и няколко храни, които ще Ви помогнат в тази битка.

Категория:
Секс

Menu Title