2 години ago
3311 Прегледа
0 0

Храните, които помагат на пениса Ви

Написано от

Порция от тези храни ще Ви бъде от помощ за областта под колана.

Нездравословното хранене може да направи повече, отколкото да развали вашата талия – може да повлияе негативно и на вашата ерекция.

Помислете за това: Някои от най-малките кръвоносни съдове и нерви в тялото ви могат да бъдат намерени в пениса ви, казва Джамин Брамбхат, М.Д., уролог в Orlando Health. Така че, ако ядете боклуци като пица и пържени картофи всеки ден, кръвоносните съдове отдолу могат да бъдат едни от първите, които се затварят с мазнини и холестерол.

Това ограничава притока на кръв към пениса ви, причинявайки ви затруднения, когато сте готови за действие. Дори по този начин поставяте здравето на сърцето си на риск.

Може да звучи чалнато, но трябва да третирате пениса си като луксозна кола, казва д-р Брамбхат. За да поддържате безпроблемна работа, трябва да я напълните с препоръчаното гориво и да продължите с поддръжката. Ами, Вашият пенис се нуждае от същите здравословни храни и много упражнения, за да се запази силата му, казва той.

Храненето с правилните храни може да увеличи тестостерона, да укрепи сперматозоидите и да подобри ерекцията Ви. И така, какво бихме препоръчали като първокласно гориво? Тези храни са добра идея за начало.

КАФЕ

Вашето сутрешно кафе може да ви предпази от разочарования в леглото, според проучване на повече от 3700 мъже от Центъра за здравни науки на Тексаския университет в Хюстън.

Тези, които промениха дозата от 2 на 3 чаши кафе на ден – между 170 и 375 милиграма кофеин, са по-малко склонни да съобщават за проблеми с еректилната дисфункция (ED), отколкото мъжете, които са пропуснали чашата си кафе.

Защо? Кофеинът предизвиква серия от ефекти в тялото Ви, които помагат на артериите в пениса да се отпуснат и да се увеличи кръвният поток, което води до ефект, подобен на виагра, обясняват изследователите.

1 2 3 4 5

Категория:
Секс

Menu Title