2 години ago
994 Прегледа
0 0

Полицията в Тайланд хвана жена с лайф стрийм стриптийз

Написано от

Тайландска онлайн личност е била глобена, защото се съблича на живо във Facebook, за да промотира хазартен сайт.

Тази седмица, тайландските медии съобщиха, че 26-годишната Ponpan Mayple Promdum (на снимката), която има много последователи в социалните медии, е глобена от полицията за нарушаване на Закона за Компютърни престъпления в Тайланд, за това че се е събличала на живо във Facebook, използвайки акаунт наречен Girl24-Live.

Ponpan, която също е известна с името Mayple Pink Pink, се появи със стриптийз на 6 февруари. Тя е спонсорирана от неидентифициран сайт за онлайн хазарт, които според сведенията плаща на момичето огромната сума от THB 3k (US $ 86) за 30 минутно видео, което я прави нещо като евтина дама за по-малко от $ 3 на минута.

Както се очакваше 150k зрителите са гледали неприличното видео, които не остават незабелязани от местните власти. Властите в Тайланд бързо се организираха и арестуваха Ponpan, която си призна за всичко и бе глобена с THB 500, което наистина показва, че престъпността (и от двата пола) се заплаща.

Ponpan бе подходящо наказана, тя, според сведенията, изкарва прехраната си, като съблича дрехите си на места за възрастни в Банкок. Тя обеща на полицията, че няма да се появи гола онлайн отново.

Ponpan също се извини за „поронване на имиджа на тайландските жени“ и каза, че не иска други жени да попадат в същия капан като нея, най-малкото, не за толкова малко заплащане на ден.

Тайланд е дълбоко консервативна страна, която има особено неодобрително мнение по отношение на хазарта, независимо дали той се осъществява онлайн или по друг начин. Единствената допустима форма на хазарт в страната е тайландската лотария, в която не си струва да играете поради минималните размери на джакпотите.

Етикети:
· ·
Категория:
Новини

Menu Title