2 години ago
7704 Прегледа
1 0

Най-лоши неща, които можете да направите по време на секс

Написано от

С оглед на всичките тънкости в подготовката и изпълнението на един сексуален акт, не е изненада, че има изобилие от гафове, които на всеки човек може да му се случи да направи, когато се опитва да прави любов.

И, както вероятно знаете, неподходящ физическа грешка („Грешна дупка!“) или вербален гаф („Миришеш точно като бившата ми!“) могат лесно да накарат жената да избяга от спалнята с писъци.

Както се казва, умните хора се учат от грешките си, а още по-умните – от грешките на другите. Затова днес ви представяме 10-те най-лоши хода, които можете да направите по време на секс, извършени вече от много други пичове.

10. Протести

След като моторът на сексуалното удоволствие е заработил, последното нещо, което искате да направите, е… всъщност, всичко, което може да доведе до дерайлиране на влака на удоволствието. Правете точно това, което ви казва вашата партньорка. Ако иска да загасите лампата, загасете я. Ако иска да слушате песни на Тони Стораро по време на акта, вземете си тапи за уши и пуснете музиката. Ако иска да си сложите презерватив, тогава по-добре я послушайте. Вземете шест, ако тя така казва! Все пак секс с презерватив е по-добре от никакъв секс изобщо.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Етикети:
· · ·
Категория:
Секс · Топ 10

Menu Title