2 години ago
2579 Прегледа
0 1

Факти, които не знаехте за порно индустрията

Написано от

Вярно е, че секса продава. Порно индустрията е идеален пример. След въвеждането на филмите и фотографията; предприемачите откриха възможността да печелят пари като използват сексуалността между жените и мъжете.

Секс индустрия е призната като най-голямата и най-печелившата индустрия в света. За да поставим нещата в перспектива; големите холивудски филми правят средно $8,8 милиарда долара годишно. Това не е толкова впечатляващо, колкото 13 милиарда щатски долара, които носят филмите за възрастни.

Независимо дали сте порно зрител, фен или някой, който възприема тази индустрия като неморална и дегенеративна, всеки има някакво мнение за порното. Не всеки се възбужда от гледане на такива филми, но порното със сигурност има аудитория във всяка демографска група.

1. Съединените щати са най-големият производител на порно на DVD носители, както и в уеб съдържание в света. Второто място е заето от Германия.

01

2. В порното индустрията не винаги се практикува безопасен секс. Случаи на ХИВ и други предавани по полов път инфекции са чести.

В действителност, 69% от мъжете в индустрията за възрастни не използват презервативи по време на снимките на секс сцени. Това е довело до заразата на четири порно звезди с гонорея и хламидия.

02

1 2 3 4 5

Категория:
Секс

Menu Title