banner
1 година ago
930 Прегледа
0 0

Bet365 с лиценз за България

Написано от
banner

Край на алтернативните линкове – bet365 спечели битката за лиценз с ДКХ и правото да оперира на територията на България.

Добра новина за любителите на спортните залози – Bet365 е най-новия лицензиран онлайн букмейкър в България. Вече всеки желаещ може да си отвори сметка и да се възползва от бонусите и добрите коефициенти на букмейкъра.

Сигурно всеки, който има създаде сметка в Bet365 се чуди какво се случва с нея – тя е закрита.

На тези от вас, които имаха сметки в Bet365, още преди букмейкъра да получи лиценз за България, ще им се наложи отново да преминат през процедурите по регистрация и верификация, тъй като всички български сметки са закрити!Какво се случва със средствата от старите сметки?

Всеки български играч, който е имал пари във вече закрития си акаунт, ще ги обратно към последния метод, с който е депозирал в залата (кредитна/дебитна карта, електронни портфейли и т.н).

Официалния сайт на Bet365 все още е филтриран от повечето интернет доставчици, но вече можете да отворите новата си сметка през BettingNews, като използвате ТОЗИ ЛИНК и да се възползвате от 100 лв. бонус!

Сега с отварянето на новите сметки, всички български играчи (включително тези със закритите сметки) ще могат да се възползват от бонуса за първи депозит в размер на 100% от депозираната сума до 100 лв. Очаквайте и още много нови промоции със старта на ЕВРО 2016!

Към момента за българските граждани ще бъде активна само спортната секция на онлайн букмейкъра, разделите казино, покер и игри не са достъпни.

Регистрирай се в bet365

А ето и цитат от Решението на ДКХ:

„След като разгледа изложените обстоятелства в Докладна записка с изх. № 000030-6208/02.06.2016 г., Държавната комисия по хазарта РЕШИ:

В изпълнение на Решение № 3351/16.05.2016 г. на АССГ разпорежда издаването на удостоверение по чл. 34, ал. 1 от ЗХ на „ХИЛСАЙД (НЮ МЕДИЯ МАЛТА)“ ЛИМИТИД със седалище и адрес на управление:

Малта, офис 1/2373, Ниво G, Куантъм Хауз, 75 Абейт Ригърд Стрийт, Та‘Ксбиекс ХВХ 1120 представлявано от Стивън Рой Иберсън – директор и Джоузеф Франсис Борг – секретар, за организиране на онлайн залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета за срок от 5 /пет/ години. Интернет сайт, чрез който ще се извършва участието в хазартните игри: www.bet365.com.

Регистрирай се в bet365

Етикети:
Категория:
Спорт
banner

Menu Title