3 години ago
864 Прегледа
0 0

Как да реагирате ако детето ви хване да правите секс

Написано от

Може би най-лошия шум, който може да чуете докато правите секс е скърцането на врата, особено ако от другата страна е детето ви.

Ще започнем с това какво да не правите. Не се карайте на детето, възможно най-лошото решение е да му се разкрещите. Сега ще ви предоставим 6 интелигентни предложения, за това как да реагирате в такава ситуация.

1. Останете спокойни

Чувате скърцане? Бързо се покрийте, но не се побърквайте. Ако детето влезе и ви види паникьосани, ще си помисли, че правите нещо нередно и е твърде възможно да се сети точно за секс.

Стойте спокойни, покрийте се с  чаршафите и се усмихнете.

2. Изчакайте да видите реакцията му.

Има шанс детето ви да не знае какво правите, така че преди да започнете да говорите глупости, изчакайте да видите как то ще реагира.

Може би детето ви е сънено и изобщо не му е направило впечатление как ви е заварило, просто е гладно и иска сандвич.

3. Измислете нещо

Секс звучи много грубо, за някой, който не знае какво е това. Може да кажете на детето си че се забавлявате, например, гъделичкате се, търсите съкровище или пък сте измислили нов спорт и сега го пробвате.

4. Защо сте голи?

Ако детето е забелязало, че сте голи, трябва да бъдете по-креативни, за да можете да обясните защо сте без дрехи.

До сега се гъделичкахме и сега ще си вземем душ преди лягане” това изречение ще ви свърши работа.

5. Изчакайте го да излезе от стаята

Ако детето ви е достатъчно голямо, за да разбере какво правите, то най-вероятно ще се почувства също толкова неудобно, колкото и вие и ще напусне стаята още преди да сте успели да си вземете бельото.

На следващия ден може да седнете и да си поговорите, но бъдете деликатни. Не е нужно да му дадете урок в подробности. Кажете му, че сексът е нормално да се случва между възрастни, които се обичат.

6. Сложете ключалка на спалнята.

Етикети:
· ·
Категория:
Секс

Menu Title