3 години ago
1393 Прегледа
0 0

Кога тя мисли за изневяра

Написано от

Далеч сме от мисълта, че всяка жена изневерява, точно обратното, повечето жени са верни, стига да са с точния човек и да получават това, от което имат нужда – любов, грижа и внимание.

Тук ще видите, в кои моменти от живота й трябва да сте по-внимателни и как да реагирате във всеки от тях.

Тя става на 25, 30, 35..

Година след година, рожден ден след рожден ден и тя започва да се чуди: „какво трябваше да направя през последните 5 години”. Тя започва да обмисля любовния си живот, и това какво е получила и какво е пропуснала. Възможно е да опита да коригира някои неща с нова афера.

Какво трябва да направите?

Бъдете там с нея и до нея. Има две нощи, в които задължително трябва да сте в леглото й и това са нова година и рождения й ден. Ако я оставите само ще й дадете причина и разрешение да Ви мами. И не забравяйте сексът на рождения й ден е в нейна чест. Освен това подаръците също са необходими, по възможност бижута.

Получила е повишение

Жените обичат да си правят планове и да имат цели. И когато постигнат неща, като например желаната по-висока длъжност, те започват да се чудят: „и сега какво?”. Търсят си нова цел, ново нещо, което да подобрят и твърде възможно е да се съсредоточат към любовта, но може би не тази с Вас. След като е получила повишение, тя ще се чувства способна и мотивира и ще иска да постига още и още. Освен това проучванията сочат, че жените с по-високи доходи са по-склонни да изневеряват.

Какво трябва да направите?

Похвалете я не само лично, но и пред семейството Ви, кажете на приятелите си колко се гордеете с нея. Освен това добра идея е и да отпразнувате постижението й. Тя ще се чувства ценена от Вас и няма да търси друга алтернатива.

Започвате съвместно съжителство

След като сте заедно 24/7 и споделяте всеки детайл от живота си един с друг, вече нямате толкова голяма нужда да поддържате постоянно разговор. За нея това може да означава, че я мислите за скучна. Ако има някой друг наоколо, който я намира за интересна, забавна и интригуваща, е твърде възможно тя да се подаде.

Какво трябва да направите?

Уверете я, че искате да имате съвместно бъдеще, правете планове за него, споделяйте мечтите си.

Тя знае или си мисли, че й изневерявате

Отмъщението е доста често срещано. Жените го правят в опит да се възвърнат самочувствието и да се чувстват желани отново.  Това е част от човешката природа, тя може да не го иска съзнателно, но подсъзнанието й друго говори.

Какво трябва да направите?

Ако сте й изневерили преди или сега й изневерявате, извинете й се и й се изповядайте. Проучванията сочат,че 86% обсъдили аферата на единия партньор, продължават напред заедно.

Ако не изневерявате и никога не сте го правили, а имате параноична жена до себе си, то най-вероятно тя има ниско самочувствие. Решението е искрени и чести комплименти.

Тя е незадоволена

Окситоцинът, хормонът, който ни кара да изпитваме нужда от обвързаност, стойностите му са от 3 до 5 пъти по-високи точно преди оргазъм. Хормонът е в по-големи количества при жените, отколкото при мъжете, така че сексът създава по-голямо чувство за привързаност у дамите, отколкото в  партньорите им.

Ако не правите толкова секс, колкото преди, тя може да се почувства, нежелана, непривлекателна и необичана. В такъв случай, тя може да потърси, някого, който ще я накара да се чувства секси отново.

Липсата на секс, може да означава, че има проблеми между вас. Проучванията сочат, че 79% от изневерилите жени, твърдят, че са били незадоволени от партньорите си.

Какво трябва да направите?

Ако тя е човекът, който не иска секс, разберете защо и поправете проблема, ако Вие не искате, замислете се, искате ли я в живота си.

Тя иска да те зареже

Още една причина поради, която една жена може би изневерява, е че си търси причина да те зареже.

Какво трябва да направите?

Оставете я.

Етикети:
· · ·
Категория:
Секс

Menu Title