3 години ago
1891 Прегледа
0 0

9 части на мъжкото тяло, които жените обожават

Написано от

Сред мъжете има широко разпространени митове за това кои са най-сексапилните части на мъжкото тяло, но често мнението на жените по този въпрос ще ви изненада!

 

„Това не са просто секси части на тялото, които обичаме. Това са частите, които ни карат да чувстваме нещо. Защото когато ни накарате да почувстваме нещо, ние вече сме ваши“, казва експерта по връзките Лорън Хаус.

1. Торса

Независимо дали сте се погрижили за добре оформени плочки или сте пуснали леко бирено шкембе, винаги има нещо, което привлича жените към мъжкия корем. „То може да бъде топлината, но може да бъде и интимността, свързана с докосване на част от тялото, която е запазена за този, който е най-близко до вас. Повечето части на тялото получават внимание в обществото – всеки ден се ръкостискате с всякакви хора – но торсът е запазен за най-интимните ни срещи“, казва д-р Джес, сексолог.

2. Очите

„Това е любимата ми част от мъжкото тяло. Докато гледането в очите може да бъде неудобно в началото, аз го намирам за нещо, което подобрява връзката и е забавно в и извън спалнята“, казва 27-годишната Макензи Марзлъф, предприемач. „Преди полов акт, просто стойте един срещи друг и се гледайте в очите 10+ минути. Така ще помогнете да се създаде интимна връзка още преди да сте стигнали до спалнята!“

3. Ръцете

„Ръцете на един мъж могат да говорят много са самия човек, като например:

Мускулести ръце? Вероятно тренира. И вероятно може да има други мускулести части на тялото, които трябва да бъдат открити.

Космати? Вероятно има и космати гърди.

Особено ми е приятно, когато мъж носи блуза с дълъг ръкав и си навие ръкавите. Това е като любовна игра за мен!“, твърди Мери Джой Фей, автор и сценарист.

4. Устата

Наистина чувствената целувка имитира друга форма на интимност. „Жените се подлудяват от секси устни, защото за тях това означава, че мъжът вероятно е добър в целувките и, когато пренесе тази уста между краката им, ще знае какво да прави„, казва Лора Сомоса, сексолог и водещ на предаване, наречено „Между чаршафите с Лора Сомоса.“

5. Усмивка

„Голяма хубава усмивка и сочни устни! Не само мъжете се впечатляват от тези качества, жените също се впечатляват усмивката на мъжа, когато гледат към неговото лице. Приятната усмивка е знак, че мъжът е мил и добър, което е достатъчно, за да бъдат спечелени симпатиите на повечето жени„, казва Андреа Сирташ, специалист по връзките и автор на книгата „Той просто не е твоят тип“.

Ето защо Аштън Къчър има по-голям успех с жените от нас! (добре де, вероятно не е само заради това).

6. Гръб

Много жени обичат да дерат гърба на един мъж, когато правят страстен секс с него. „За жената, силният гръб и грубият секс отговарят на най-дълбоките й желания – така да го кажем, нейният животински инстинкт. А впиването на ноктите в гърба на мъжа я карат да чувства по-дълбока връзка“, казва Мауро Д’Андреа, основател на Efficacious Seduction.

7. Косата

Жената много обича да дърпа косата на един мъж, когато той й прави орална любов. „Това й дава контрол върху интензивността на оралния секс: когато иска по-интензивна стимулация, тя просто трябва да дръпне косата на мъжа по-силно. Друга причина за това е, че жените просто обичат да теглят мъжете – или частите на тялото на мъжете – към тях“, казва Д’Андреа.

9. Лицето

Да, вече казахме, че жените обичат очите и усмивката. Но цялото лице разказва една история, а тази история се забелязва бързо от жената. „Ние виждаме намеренията на мъжа в изражението на лицето му и, разбира се, в неговите очи„, казва д-р Кони Хоникман, сексолог.

9. Задни части

Голяма част от жените обичат да дърпат задните части на мъжа преди и по време на секс. „Преди секс, това кара жената да усеща мъжа по-добре, увеличава физическия контакт и дава възможност за по-приятно триене – все неща, които увеличават женската възбуда. По време на секс, това й позволява да контролира скоростта на проникване и/или да насърчи мъжа да отиде по-надълбоко. Резултатът е, че по този начин тя се наслаждава на секса една идея повече“, казва Д’Андреа.

Категория:
Секс

Menu Title