3 години ago
998 Прегледа
0 0

Секс в космоса

Написано от

Ако някога сте се чудили какво представлява секса в космоса, прочетете това

Искате ли да изнервите някой астронавт? Просто го попитайте вечния въпрос – дали е правил секс в космоса. Веднъж зададен въпросът, отговорът неизменно ще изглежда нещо като „Ей, погледнете там… балон с горещ въздух!“ или далеч по-малко интересния вариант „Следващия въпрос, моля…“

Ние знаем, че най-малко двама души със сигурност са го направили при нулева гравитация – макар и докато са все още в нашата атмосфера – на руски симулатор.

Любовната игра при отсъствие на гравитация бе снимана през 2000 г. за филм за възрастни, казващ се The Uranus Experiment: Part 2, в който актьорите прекараха 27 секунди в сексуален акт на фиктивната космическа станция.

Докато порно филмът на симулатор може да не се връзва точно в представите ви за секс в космоса, редица членове на екипа на НАСА са признавали, че космически изследователи са имали „специално време със себе си“ на Международната космическа станция. Едва ли и това се вписва в представите ви за секс, но поне се случва в космоса. Всъщност дори е имало намеци, че специалното време не е прекарано насаме със себе си, а е имало човешки партньор.

И така, да се върнем на големия въпрос, какво точно трябва да представлява сексът в космоса?

Със сигурност ще се потите много (и потта ще си остане върху вас)

Ако сте си фантазирали за секс в космоса, едва ли сте си представяли точно това, което ще се случи. Имайте предвид, че сексът в космоса би бил изключително горещ (не става въпрос за горещ в този смисъл, в който си мислите) и мокър (отново не е в този смисъл).

Хората се потят много повече при нулева гравитация, а без гравитация няма как потта да се премахне от тялото и тя ще си остане върху вас.

Тъй като няма естествен начин да се отдели топлината далеч от вас и вашия партньор при липса на гравитация, ще „загреете“ много по-бързо, отколкото бихте на Земята.

Плюс това, всички телесни течности, които успеят да се освободят, ще плават около вас като десетки малки спътници, направени от вашите любовни сокове.

Това ще бъде страхотно средство за облекчаване на стреса при дълги мисии

В последно време, интересът към космически туризъм расте, и плановете за човешка мисия до Марс получават все по-голямо внимание. В тази връзка, експертите по космически мисии с дългосрочна продължителност казват, че сексът не само ще освободи участниците в него от стрес и ще намали скуката, но и ще създаде усещане за нормалност сред членовете на екипажа.

„Сексът в космоса не е просто добра идея, той е начин за оцеляване“, заявиха участници в специална дискусия за секса в космоса, проведена през 2006 г.

Осъществяването на секс в космоса може да бъде един от най-важните аспекти, които един ден да привличат хората за продължителни мисии към други светове.

Нека бъдем честни, ще се преместите ли в космоса, ако знаете, че никога повече няма да бъдете с жена?

Може да е трудно да вдигнеш ракетата

Едно от най-трудните предизвикателства за това да правиш секс в космоса е да успееш да вдигнеш ракетата… твоята ракета.

В условия на безтегловна среда, кръвното налягане и притока на кръв изпълват тялото по различен начин, което означава, че е възможно да имате проблеми с разпъването на палатката.

„По време на полов акт, пулсът и притока на кръв се увеличават значително. Движението на кръвта в безтегловност се различава от това на земята и може да повлияе на ерекцията при мъжете“, отбелязва проучване от 2014 г.

Не всички пози ще работят без гравитация

Дори и ако вашата ракета е в изправно състояние, третият закон на Нютон ще ви прецака, защото всяко докосване или движение срещу партньорката ще ви отблъсне от нея.

Този потенциален проблем обаче има своето решение. Американски изследовател е проектирал специален костюм, който решава този проблем.

Може би вече е било опитано (но не се е получило перфектно)

През 90-те години бяха пуснати слухове за необичайните топли отношения между космонавтите Елена Кондакова и Валери Поляков при полета им до Мир (още повече, след като се появи едно видео, показващо как Поляков игриво пръска вода на Кондакова по време на тяхната мисия). Първата семейна двойка отиде в космоса през 1991 г., когато опитните астронавти-влюбени гълъбчета Ян Дейвис и Марк Лий служиха заедно по време на мисия на НАСА, в която участваха още петима души, така че технически е възможно нещата да са се случили и там, въпреки че двете най-големи пространствата на совалката бяха с размери на малка стая.

„Ако човек беше правил секс в космоса, той нямаше да може да устои на изкушението да се похвали за това“, каза астронавтът на НАСА Лерой Чао през 2009 г. „Съжалявам, че ви разочаровам… но момчетата са си момчета. Всички знаем за какво става въпрос. Всички бихме разбрали, ако нещо се беше случило.“

Лесно бихме се съгласили с думите на Чао. Но окуражаващата новина е, че – въпреки възможните предизвикателства и усложнения – хората са достатъчно авантюристични, за да искат да правят секс в космоса и вероятно един ден ще стигнем до точка, в която това няма да бъде проблем и проблемите около самия процес ще бъдат решени.

Етикети:
· ·
Категория:
Секс

Menu Title