3 години ago
1037 Прегледа
1 0

Лъжите на Двадесетгодишните за Секса

Написано от

Добре дошли в златните години на секса. По-лесно е от всякога да правите секс и всеки го прави. Заедно с всичкото това лашкане и стенене върви и нещо, което всеки прави и това е да лъже така, както Барселона правят пасове – постоянно. Наистина – дори на пръв поглед безопасния израз „филм и почивка“ означава нещо съвсем различно.

Факта, че всички сме един малки сладки лъжци не е нещо, от което трябва да се срамуваме. Всички знаем колко е трудно да си себе си и да си откровен с някого, с който просто правите неангажиращ секс. Но в духа на нашето просвещение към по-добър секс, и респективно връзка, ето ви и 12 безобидни (долу-горе) лъжи, които всеки 20-годишен изрича преди, по време и след секс.

1.„По принцип не правя това“

Кой си мислиш, че си? Р.Кели? Правиш го постоянно и ти харесва и точно затова го правиш точно сега и ще продължиш да го правиш и в бъдеще. Без значение дали това „го“ включва нещо извратено, свързано с восък за свещи или храна или някоя определена поза, която можа да бъде постигната само с преносима стълба, с пренебрегването „му“ няма да стигнете никъде.

2.„Не съм такъв човек“

Хаха! Стига де. Защо ви е страх да си развеете изродския флаг? Няма нищо лошо в това да сте човека, който преспива с някого на първата среща или човека, който няма нищо против малко екшън в задния двор.

3.„Няма да кажа на никого“

Кое ще бъде първото нещо, което ще направите когато приключите с главозамайващото ви секс приключение, от което цялото ви тяло ще бъде разтърсено като палубата на Титаник? Да кажете на приятелите си, да постнете ограничен статус във Фейсбук или пък дори да постнете нещо със скрит смисъл в Инстаграм.

4.„Ти си най-добрия с когото съм била“

Най-добрия, с когото съм била за последно преди най-добрия, с когото бях до следващия път в който ще съм с най-добрия, с когото съм била.

5.„Ще ти се обадя“

Не няма да го направиш – или ако ще правиш нещо то ще е да му пишеш. Което ни води до…

6.„Ще ти пиша“

Не няма да го направиш. Няма да получиш съобщение от член на поколението, което е измислило „гоустинга“ (от англииски ghost-призрак – приключване на връзка без дори да сте си казали нещо. Един от двамата преустановавя, какъвто и да е контакт с другия). Най-вероятно ще получите някой лайк в Инстаграм, може би няколко месеца след първоначалната среща и след това може би някоя самотна емотиконка след година или две.

7.„Свърших“

Съжалявам приятел, но най-вероятно не си я довел до оргазъм – или поне не от първия път.

8.„Съквартирантките ми няма да имат нищо против“

Ако се окажете с някое момиче което има съквартирантки, което най-вероятно ще се случи, ще ви трябва голяма доза късмет да попаднете на момиче, на което съквартирантката няма да има нищо против да я слуша как прави необоздан секс с някакъв си случаен тип, с който се е срещнала в Tinder (сайт за запознанства). И като го споменахме…

9.„Мразя Tinder“

За тези 50 милиона човека, които използват Tinder, които разглеждат приложението буквално 1 милиард пъти на ден, обвиняването на Tinder за тяхното безпокойство е доста често срещано оплакване. Въпреки това цифрите не лъжат – за това се запитайте: Наистина ли мразите Tinder или просто мразите да се запознавате с хора в Tinder?

10.„Не спя с никого освен с теб“

Освен ако не сте в сериозна връка с някой друг е трудно да повярвате, че се подвизавате по античните вярвания за „карам го полека“. Половината от забавното в правенето на секс с много партньори са „многото партньори“. За това спрете да се държите все едно сте невинното дете от 50-те години на миналия век и спете с колко хора си искате. (Докато го правите безопасно все пак.)

11.„Бръсна се редовно“

Ха! Едно от най-големите неодразумения свързани с жените е това, че са единствените които обичат да се „почистват“ там долу, когато очакват да правят секс с някого. Мъжете също го правят, но със сигурност не се бръснат и глезят по един час всяка седмица. Снимка с високо качество на достойнството на един добре поддържан мъж ще завърже доста по интригуваща история от глупостите, които излизат от устата му.

12.„Това беше толкова яко“

Да бе, добре дошли в къщата на измамата. Всички сме чували за спора, че „секса е като пицата“ – тов,а за което хората не говорят е разликата между това как говорим за добрия секс и за лошия секс. Когато пицата не е добра казваш на готвача.А когато секса не е добър лъжеш и отбягваш човека все едно си обиден готвач.

 

 

Категория:
Секс

Menu Title