3 години ago
3296 Прегледа
0 0

Какво жените намират за секси у един мъж

Написано от

13 неща, които можеш да започнеш да правиш още днес, за да я впечатлиш

Повечето мъже вероятно имат представа за стереотипите, които жените намират за секси. Например образа на мускулести мъже, слизащи от лъскавите си коли. Но когато женският сайт The Hairpin наскоро публикува списък с 32 неща, които мъжете правят и жените намират за секси, бяха включени и някои неочаквани предложения.

Множество филми и мъжки списания поддържат идеята за супер мускулестия мъжага, който кара жените да припадат, но ако действително попитаме жените какво намират те за секси, ще получим много неочаквани, мили и дори абсолютно странни отговори, които са далеч от традиционната представа за секси мъж.

Какво харесват жените у мъжете е толкова различно и индивидуално, колкото всеки един от нас разбира се, но определени представи изплуват в съзнанието на жените, когато им бъде зададен този въпрос. Така че без излишни приказки, ето ги 13-те неща, които мъжете не са осъзнали, че жените намират за много секси.

Когато обръщаш внимание на облеклото си

Има един стар израз, който хетеросексуалните мъже използват:”ако един мъж се интересува твърде много от външния си вид, това е обида за мъжеството му”. Все пак, всеизвестно е, че много жени са на противоположно мнение – харесват мъже, които знаят с точност мерките си, внимателно перат белите си тениски и носят например шорти над коляното или тесни дънки. Жените са категорични за едно – мъже, които обръщат внимание на външния си вид, са ужасно секси.

Когато си играеш с косата й

500-days-of-summer

Това не би трябвало да е изненада за теб, ако някога си бил дългокос или си просто човешко същество с чувствителен скалп. Да усещаш как някой гали косата ти е толкова хубаво! Това е като домашна версия на масаж на главата и множество жени намират това за неустоимо.

Да казваш „Ти си права” без да имаш едно на ум

Всеки би се почувствал добре, когато събеседникът му приеме неговата теза без да се вдетинява или да заема отбранителна позиция, а жените определено не са изключение. Няма по-безинтересно нещо от мъж, който винаги държи последната дума в разговора да бъде негова. Обратното също е вярно – мъже, които са приятни събеседници са по-предпочитани от жените.

Когато си добър в кухнята

Много са малко хората, на които не би им доставило удоволствие вкусно сготвено ястие, но със сигурност за жените това е особено важно. Някои жени харесват мъже, които умеят да готвят изискани блюда, други са доволни и на по-малки жестове, като например закуска или хубава чаша кафе. Едно е сигурно – ти би изглеждал добре в престилка.

Когато признаваш, че някой друг мъж изглежда добре

Това твърдение се повтаря особено често, когато жените трябва да определят какво намират за привлекателно у един мъж – мъже, които могат да говорят за други привлекателни мъже без да се притесняват от това. Няма нищо по-мило от мъж, който е достатъчно сигурен и уверен в себе си и разпознава това у други мъже.

Когато обичаш животни (и им говориш със забавен глас)

Animal

Може да ти се струва странно, че жените намират за секси да кажеш със забавен глас „О-о,ти си малко сладко кученце” или нещо подобно, но тук представяме фактите такива, каквито са. Мъже, които се отнасят мило с домашни любимци, незабавно повишават нивото си на атрактивност.

Когато вземеш кондом, без тя да те помоли за това

Жените са казали: мъже, които вземат на сериозно сексуалното здраве без да се оплакват, са поразително секси. Това значи, че не прехвърляш отговорността за сексуалното здраве и на двама ви върху нея.

Когато танцуваш (дори и да изглеждаш глупаво)

Много мъже се смущават да танцуват, защото знаят, че не са Джъстин Тимбърлейк или Ъшър, но тези, които са весели и безгрижни и не се вземат много на сериозно, определено си правят услуга пред жените. Недей да стоиш далеч от дансинга, дори и да не оценяваш високо танцувалните си умения.

Когато четеш (сериозно, чети!)

He reads

Има ли какво да не харесваш у мъж, който има здравословно интелектуално любопитство и се интересува от вътрешния свят на хората? Не, няма.

Когато миришеш хубаво

Това е нещо, с което лесно можеш да се справиш, а много мъже го пренебрегват. Не е достатъчно просто да не миришеш зле и има огромен избор от мъжествени аромати, сред които можеш да избереш този, който да направиш своето отличително ухание. А после само гледай как жените започват да се приближават все повече.

Когато наистина я слушаш

Не е изненадващо, че жените искат тяхното мнение и възгледи да бъдат чути и фактът, че мъжете не ги слушат се потвърждава обезпокоително често. Когато жените биват попитани какво намират за атрактивно у един мъж, този отговор преобладава пред всички останали – да бъдат наистина изслушвани. Срамно е, че нещо толкова обикновено прави такова силно впечатление на жените, но поколенията груби мъже са причината за това. Да оставяш жената да довършва изреченията си, да се отнасяш сериозно, когато тя представя своята гледна точка – жените копнеят за това.

Когато се отнасяш с уважение към тези, които те обслужват

Навярно не е нужно обяснение защо това е привлекателно – говори добре за теб като човек, ако се отнасяш любезно към тези, които те обслужват и това е атрактивно за жените.

Когато оправяш леглото

Широко известно е, че опитността в домакинската работа е атрактивно качество у мъжете, а жените откриват много и различни неща в тази област за секси, като например мъжа да умее да подрежда добре прането, да пази банята чиста или да може перфектно да изгребе авокадо от кората му. Но има едно нещо, на което жените просто не могат да се наситят – да гледат как мъжа оправя леглото.

Категория:
Секс · Срещи

Menu Title