3 години ago
717 Прегледа
0 0

Сперма за iPhone в Китай

Написано от

Спермалните банки в Китай окуражават хора да си продават спермата, за да имат пари за новия iPhone 6s

Защо това е важно?

Защото явно е много важно да имаш новия iPhone 6s.

Дългата история накратко

Китайските спермални банки казват на китайците, че трябва да продадат спермата си при тях, за да имат пари за новия iPhone 6s.

Дългата история

Блъскали ли сте си главата за начини за печелене на допълнителни пари, за да можете да си купите новия iPhone 6s? Друга работа? Не. Продажба на бъбрек, като 17-годишното хлапе от Хунан, което продаде бъбрека си за $3,500 през 2011 г., за да си купи iPhone? Определено не.

Е, китайците вече са го измислили и имат страхотна идея за вас, за която със сигурност не сте се сетили.

Спермалните банки в Китай пуснаха нова реклама в няколко провинции, в която призовават мъжете да дадат спермата си при тях, за да припечелят пари за новия iPhone 6s.

„Няма нужда да си продавате бъбрека… Шанхайската спермална банка може да направи така, че вашата iPhone 6s мечта да се сбъдне“, се казва в една от рекламите на Шанхайската спермална банка.

Тя дава на донорите почти $1,000 за 17 милилитра качествена сперма. Не е зле!

Въпреки известния скептицизъм в китайското общество, спермалната банка заяви, че кампанията върви добре засега, благодарение на повишаването на информираността и привличането на потенциални донори.

Но ако получаването на пари за мастурбирането в чашка ви изглежда като прекалено хубаво, за да е истина, то най-вероятно наистина е. Спермалните банки приемат само донори, които са с университетско образование, без заболявания и високи над 1,70 м. Другото отрицателно нещо е, че ако бъдете одобрени, винаги през главата ви ще минава мисълта, че може би сте баща на 150 деца.

Може би не е толкова просто решение, колкото изглежда.

Източник: askmen

Етикети:
· · · ·
Категория:
Новини

Menu Title