3 години ago
743 Прегледа
0 0

Нещата, които никога не трябва да казвате след секс

Написано от

Шест неща, които никога, никога не трябва да й казвате след секс

Вие се излежавате в добро настроение след края на любовната игра. Ако сте изиграли картите си правилно, вашата секс партньорка по чудо не е изприпкала до тоалетната, за да се скрие и да се надява, че сте схванали намека й и сте напуснали помещението. Но, вместо това, тя лежи до вас – може би дори в ръцете ви. Справил си се добре, човече. Сега просто се отпуснете и се наслаждавайте на приятното любовно мълчание.

Но също така, вие сте човешко същество от мъжки пол. Много е вероятно да ви се прииска да запълните въздуха с думите си – вашите тъпи, нелепи, ненужни думи. Това е неизбежно за нас и може да бъде също така крайно болезнено – въпросът не е дали ще се стигне до провал, а кога. Ще кажете нещо достойно за съжаление и след това ще се извините или ще започнете да извивате ръцете си, опитвайки се да обясните какво сте искали да кажете и да направите думите ви да звучат в добра светлина – или евентуално да се закопаете допълнително в дупката, която сам сте изкопали. Не е краят на света, когато се случи – но все пак това е безсмислена и неловка ситуация – ситуация, която с малко обучение и подготовка лесно може да бъде избегната.

Следва кратък списък на малка част от много неща, които никога, никога не трябва да казвате след секс. Имайте предвид, че реалният списък е безкраен, точно както и човешката глупост, но да се надяваме, че това ще ви осигури добра отправна точка; примери за думи, които могат да се появят в ума ви и може би желаете да вербализирате през този магически период след секс, но наистина не трябва да го правите.

„Не мога да повярвам колко добре се получи“

Ето един добър пример за цитат, с който можем да започнем и който никога не трябва да си позволявате да изричате след края на секса. Всички ние знаем какво се има предвид: „Очаквах да е много добре, но се получи дори още по-добре!“ Да, това е една наистина хубава мисъл, която ще си кажете, че е задължително да споделите, ако ще се разбере по този начин. Но всъщност тези думи звучат по-скоро като „Сложил съм летвата много ниско и ти почти успя да я прескочиш“. Разбира се, това е все още комплимент, но толкова брутален и не на място, че по-добре да си замълчите.

„Чакай, да не искаш да остана още?“

„Мама не е отгледала неблагодарник“, ще помислите за себе си, когато рицарски предложите да се измъкнете от спалнята й през нощта като черна нинджа.

Не, по този начин ще нараните самочувствието на партньорката си. Не си мислите, че след края на сексуалната част на вечерта е време да се изнесете, защото се притеснявате да не злоупотребите с гостоприемството на половинката си или да нахлуете в нейното лично пространство…все пак по-рано през вечерта сте нахлули доста стабилно в нейното лично пространство – енергично и на няколко пъти.

Да останеш след това до сутринта е част от сделката, поне докато тя продължава да ви дава сигнали, че това трябва да направите, като например „Не трябва да оставаш, ако не искаш“ (което все още означава, че трябва да останете). В противен случай, тя може да ви каже нещо от сорта на „Съгласна съм, би било по-добре, ако си тръгнеш“ (което означава, че най-вероятно сте прецакали нещо.)

„Благодаря“

Ние сме били възпитани да казваме „благодаря“ за всяка доброта, която някой ни прави, а какво може да бъде по-добро от една хубава дама в леглото? Но сексът, разбира се, е изключение. Нито някой ви е отстъпил мястото си на паркинга, нито някой е задържал вратата, за да можете да минете по-бързо, за да казвате благодаря. Има разлика в протокола за различните ситуации, така че нека действаме по съответния за тях начин.

Единственият път, когато „благодаря“ може да бъде нормална реплика след секс, е ако има някаква финансова сделка, свързана със секса, което естествено води до съвсем друг набор от етични съображения. Дори и тогава, все още продължава да бъде проява на лош вкус, казано по възможно най-мекия начин, макар че ако си плащате за секс, това вероятно не е голям проблем за вас.

Добре ли беше“

Липсата на увереност и самоуважение, които толкова ясно личат от тези три думи, е тревожна. Какви са вашите притеснения тук? Това, че вашият партньор не е получил оргазъм? Това, че краят дойде твърде бързо? И двете? Вижте, аз не разполагам със статистиката, за да подкрепя това мнение – точно както Джордж Буш, и аз не вярвам, че статистиката има значение, когато чувствам нещо толкова силно – но мога да ви кажа, че седем от осем мъже страдат от тази несигурност и неяснота по време и след всяко сексуално изживяване.

Да бъдеш посредствен в спалнята не е добро нещо, но това да не покажеш увереност е много по-зле. Истината е, че не всички могат да са толкова добри. Сексът е умение – и вие, както всички останали, работите по усъвършенстването на това умение. Така че, когато всичко се провали, не питайте дали дали се е получило добре – питайте дали ще иска втори опит!

„Имах голям ден на работата“

Този цитат не е за това, което сте казали, а за това кога сте го казали. Казването на „Имах голям ден на работата“ след прибирането от работа е легитимно. Вие сте амбициозен човек и тя ще оцени вашето вълнение и усилия.

За разлика от това, казването на „Имах голям ден на работата“ по време и малко след края на секс е откровен знак за обикновен социопат.

„Ти си доста шумна“

Това е равносилно на това да кажете „Бих бил доволен, ако не те видя гола отново“. Ако e това, което искате да кажете, няма проблем. Ако все пак искате да я видите отново гола и просто искате да й обясните, че трябва да е малко по-тиха, не е това начина. Всъщност въобще няма начин. Освен може би да инвестирате в звукоизолация на апартамента, по дяволите.

Е, това е вашият стартов списък. Надявам се, че ви е дал някаква представа за това какво не трябва да излиза от устата ви. Уверявам ви, че тези примери са събрани от много реални истории.

Източник: askmen.com

Категория:
Секс · Топ статии

Menu Title