3 години ago
749 Прегледа
0 0

НАЙ-ЛОШИТЕ НЕЩА КОИТО ДА КАЖЕТЕ СЛЕД СЕКС

Написано от

Шест неща, които не трябва никога да ѝ казвате след секс

Приписвате на секса едно сияние за завършеност. Ако сте си изиграли картите правилно, секс партньора ви по чудо не е изприпкал до тоалетната, за да се скрие, надявайки се, че сте схванали намека и сте си тръгнали. Не, вместо това тя си лежи до вас, може би дори в обятията ви. Справил си се добре, човече. Сега просто се успокойте и се насладете на удобното, златно, любовно мълчание.

Но също така, вие сте човек от мъжки пол. Иска ви се да запълните празният въздух с думите си – вашите тъпи, нелепи, ненужни думи. Това е неизбежно за вас, т.к. е болезнено, все едно да сте запалени колоездачи и да сте изправени пред опасност от катастрофа; въпроса не е дали ще развалите всичко, а кога. Ще кажете нещо достойно за съжаление, след това ще се извините или ще извивате ръце и ще се опитате да направите това, което трябва, или евентуално ще си изкопаете сами дупка. Не е дошъл края на света, когато се случи, но е безсмислено неудобен момент, такъв, който с обучение и подготовка, можете да избегнете.

Следва кратък пример на някои от многото неща, които не трябва да казвате след секс. Забележете, че истинският списък е също толкова безкраен, колкото капацитета на човека да преглъща глупостта, но се надяваме, че това ще даде една добра отправна точка; примерни думи, които може да възникнат в ума ви, които може да желаете да вербализирате по време на този магически период, но които вие наистина, наистина няма нужда да казвате.

„Не мога да повярвам колко хубаво беше чувството.“

Ето и едно добро начало. Всички знаем какво означава: „Толкова добро, колкото очаквах да бъде, беше дори по-добро от това.“ Ей, това е хубава мисъл. Но как звучи наистина, „Поставих летвата много ниско, но ти почти я надмина.“ Разбира се, това все пак е комплимент, но толкова брутален, че е по-добре да си замълчите.

„Чакай, искаше да остана за през нощта?“

„Мама не е възпитала неблагодарник,“ бихте си помислили, когато направите рицарското си предложение да се измъкнете от спалнята и да изглеждате като най-противната нинджа.

Не, вие ще настоявате пред партньора си, че вие просто не да искате да злоупотребявате с гостоприемството или да нахлувате в личното пространство на партньора… освен онази част, по-рано вечерта, в която сте нападнали личното пространство на родителите ѝ, енергично и на няколко пъти.

Приспиването е част от сделката, освен ако тя не ви каже „Добре,“ нещо като „Не е нужно да оставаш, ако не искаш“ (което все пак си означава, че трябва да останете) или по-добре „Съгласна съм, ще е по-добре да си тръгнеш.“ (Което означава, че вероятно сте прецакали още нещо.)

„Благодаря.“

Възпитани сме да казваме „благодаря“ за всяко мило нещо, което ни се изпречи на пътя, а какво по-мило нещо от това една мила дама да се отнася невероятно с гениталиите ви? Но секса е, разбира се, изключение. Някой не просто е задържал вратата, за да влезете; бармана не ви е напълнил току-що чашата с вода; никой не е ви е подал ключовете, които сте изтървали. Има разлика в протокола, така че нека да действаме според това.

Единственото време, в което „благодаря“ може да бъде, отчасти, морално оправдано е ако е имало някакъв вид финансова сделка, замесена със секса, което разбира се води до съвсем различен набор от етични въпроси. Дори тогава, си е проява на ужасно лош вкус, макар, че ако плащате за секс, това няма да е голяма грижа за вас.

„Това беше ли добро?“

Липсата на самоувереност в тези четири думи е тревожна. За какво се притеснявате тук? Че партньора ви не е стигнал до оргазъм? Свършихте твърде бързо? Оборудването ви е разочароващо? Всичките три? Вижте, нямам статистически данни, за да подкрепя това, като моя човек Джордж Буш, но не вярвам, че статистиките имат значение, когато съм толкова убеден в нещо, но мога да ви кажа, че съм убеден, че седем от осем мъже страдат от тази несигурност и неяснота по време на всяко сексуално преживяване, а най-добрите от нас носят несигурността като почетен знак.

Истината е, че не можем всички да сме с огромен пенис като (или да притежава издръжливостта на) Рон Джереми. Сексът е умение, а вие, както всички останали, работите върху усъвършенстването на занятието. Така, когато всички останали се провалят, не питайте дали е било добре, питайте я дали не би искала втори път!

„Чака ме важен ден на работа.“

Тук не става въпрос, за това, което сте казали, а за това кога сте го казали. Казвайки „Чака ме важен ден на работа,“ след 30 минути прекарани в прегръдки е в рамките на нормалното. Вие сте амбициозен и тя ще оцени вашето вълнение от започването на денят ви.

За разлика от това, ако го кажете, да речем, 30 секунди след любовната ви сесия, се изявявате като истински социопат. По същият начин може да сте казали, „Направих ужасна грешка с теб, която никакъв душ не може да изтрие, но със сигурност ще опитам. Трябва да тръгвам!“

„Малко си шумна.“

Това е равносилно на „Нямам нищо против да не те виждам гола отново.“ Ако това е, което сте имали предвид, тогава добре. Ако не е, а просто сте искали да намали малко децибелите, имайте предвид, че ако се налага контрол върху секса, това е в разрез с падането на задръжките и с освободеността ѝ. Така, не само сте покъртително неспокойни, но внезапно мразите свободата. Затова инвестирайте в звукоизолирането на апартамента… наистина, какво не ти е наред?

Е, това е началният ви списък. Надявам се, че ви дава някаква идея за какво става въпрос. Уверявам ви, че тези примери са събрани от изключително реални преживявание на тестови субекти. (И с това имам предвид, че аз съм казал тези неща. Аз. Но това, което е важно е, че се учим от грешките си и продължаваме напред.)

Източник: askmen.com

Категория:
Секс

Menu Title