img

Защо Напуснах Работата за Която Повечето Хора Биха Убили

/
/
/
2682 Views

Време за напускане

Оттогава, съм скочил в морето от съмишленици предприемачи, които искат същото като мен – да създадем нещо за себе си. Вложих уменията си в реални бизнес отношения. Увеличих инвестициите си в недвижимите имоти, научих достатъчно за социалните медия, за да започна да събирам консултантски хонорари, помагам малко като адвокат, а в момента работя върху старта на първият ми онлайн курс.

По време на моите разговори в Podcast Movement, казах: „Корпоративният свят ограби времето ми, но най-лошото е, че открадна гласа ми.“

Е, имам право на глас за всичко сега. Като предприемач, не трябва да живея по правилата на някой друг, убивайки физическото ми здраве, за да изкарам една заплата или да жертвам основните си ценности и да се придържам към някакъв американски модел за успех.

И все пак, какво е успех? Успеха може да се дефинира само от вас. Не от приятелите ви, родителите ви или човека до вас. Всеки има своята собствена идея за това какво означава успеха за него.

Най-добрият ми съвет за някой, който се бори с решението да напусне работата си е да разбере себе си. Ако разбирате какво означава успеха за вас, тогава е по-лесно да го гоните.

Така, че седнете със семейството си и погледнете живота си в перспектива. Напишете си добрите и лошите резултати, които могат да настъпят във всеки аспект на живота ви, ако смените кариерата си. Фокусирайте се върху възможността, гъвкавостта, щастието, здравето и парите. Ако можете да пропуснете аспекта на парите, вие ще измерите другите четири променливи във формулата с много по-висока стойност.

Разбирам, че напускането на една добра работа е много по-трудно от оставянето на една лоша такава. Но цената на тази възможност е изключително висока, ако не правите това, което обичате до края на живота си. Преценете сами текущата си ситуация, ценностите и трябва да стигнете до отговора, който търсите.

Ако напускането е правилното нещо за вас, може да бъде по-лесно, отколкото някога сте си представяли.

Източник: goodmanproject.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!