3 години ago
25653 Прегледа
1 4

ИЗВЕСТЕН ПОРНО РЕЖИСЬОР РАЗКРИВА ИСТИНАТА ЗА ПОРНОТО

Написано от

Сеймър Бътс е виждал всичко през 20-годишната си кариера и е на път да взриви порно библията ви

За типичният човек, гледащ порно, звездите може да изглеждат като сексуални супергерои. Знам това, защото аз съм един от тези хора, който е гледал доста порно.

Все още помня мислите, които ми минаваха през главата тогава. „Как го прави? Ехе, пенисът му е огромен! Уоу, погледни ѝ перфектното тяло! Тя е ненаситна!“

И това е хубаво нещо. Като режисьор се надявам, че това е което си мислят зрителите, когато гледат моите филми. Аз планирам, подбирам, снимам, режисирам и ги редактирам, за да предизвикам този тип мисли. Аз създавам фантазии.

Проблемът започва, когато зрителите забравят, че това са фантазии и губят перспектива. Те са несигурни в себе си и собствените си сексуални възможности. Те започват да си мислят неща като, „Иска ми се пениса ми да беше толкова голям! Иска ми се приятелката ми да прави това! Иска ми се и аз да съм толкова спонтанен!“

Е, познайте какво? Порното, което гледате на компютъра си или по телевизията не отразява точно това, което се случва в истинският живот. Нямам предвид точно твоят живот, говоря за порно актьорите, които създават този неизпълним секс, който вие гледате. Вие виждате само малка част от това, което се случва в действителност.

Подгответе се да научите някои тежки истини.

Големи пениси

Да, повечето от мъжете в порното имат дълги салами. Може да се впечатлите от размера им, но знаете ли кой не е толкова развълнуван от гигантските размери? Жените в порното.

Има само малък процент от жените, които могат наистина да се справят и да се насладят на необичайно големите размери. Сблъсквам се с такива ситуации непрестанно, когато снимам и виждам знаците, когато гледам други филми за възрастни.

Има очевидна гримаса на болка в лицето на актрисата, защото той е твърде голям за нея, а това боли, или по-малко очевидното е, когато ръката на жената е на хълбока на мъжа, за да не му позволи да проникне твърде дълбоко.

Обикновено обработвам тези „индикатори за болка,“ защото поне за мен, това е разсейващо. Това отнема от фантазията и просто ви напомня, че това са актьори, които си вършат работата, а понякога и, че работата може да причини болка.

Секс маратон

Привикнахме с гледането на порно филми, продължаващи 20 до 60 минути.

Това, което не виждате е какво се случва преди камерите да започнат да снимат. Като вдигащото хапче и пенис инжекциите. В моят опит, 95% от мъжете използват някакъв вид таблетки за повишаване на ерекцията и тези, които не го правят са в дъното на йерархията.

Вие виждате само готовият продукт, така не виждате всички паузи и започването на това, което се случва по време на снимки. Почивките за ядене и пиене, или за да си поемат дъх, или за да получат отново ерекция, което също може да означава вземането на още едно хапче или забиването на още една игла в основата на пениса на актьора.

Има почивки за тоалетна, почивки за овлажняване и почивки за продължаване на снимките. Това е безкрайно.

Истината е, че нито мъжете, нито жените не го правят непрестанно в продължение на този период, който изглежда.

И докато много от мъжете могат да изтърпят ненормално дълго време това, което изглежда като най-голямото удоволствие, всичко това си има последствия.

Предизвиквам всеки мъж да прави секс в продължение на дълъг период от време, 6 до 7 пъти седмично, за повече от 60 дни. Вижте какво ще се случи с пениса ви.

Сега си представете да се обвържете с тази сексуална активност в продължение на години. С този хорариум, пенисите на мъжете актьори стават безчувствени до момента, в който много от тях не могат да еякулират по време на секс.

Трябва да го извадят и да получат оргазъм ръчно, или по-лошо, те развиват толерантност към лекарствата за еректилна дисфункция и не могат да го вдигнат изобщо, за работа или игра.

Спонтанен анален секс

Секса в порното е направен така, че да изглежда спонтанен, но няма нищо по-отдалечено от истината. Особено що се отнася до аналният секс.

Преди сцена, жените имат много предварителна подготовка, за да редуцира или елиминират наличието на храна от 4 до 12 часа преди момента на снимките. Защото няма нищо по-лошо от заснемането на сцена с актриса, която не е успяла да се сдържи.

Помислете за това следващият път, когато гледате порно. Актрисата вероятно умира от глад (ние почти можем да чуем къркоренето на корема ѝ).

Неутолимо либидо

Разбира се, има жени, които участват единствено заради секса, но те са изключително малко.

Опитът ми показва, че по-голямата част от жените са в порното на първо място заради парите, следвано от ласкателството, после свободата и накрая секса.

Някои от тях изобщо не се наслаждават на секса. Някои от тях са строго хетеросексуални и не се привличат от други момичета. Някои са лесбийки и не се наслаждават на секса с мъже. Някои от тях смятат много от хората, с които трябва да правят секс за непривлекателни.

Но те го правят и го правят добре. Научили са се да го фалшифицират.

В края на краищата, режисьорите не се интересуват от всичко това, стига актьора да може да „играе“ сякаш се наслаждава на всичко, което прави, както правят успешните актьори. Знаем, че с добро заснемане и някоя креативна редакция, никога няма да можете да видите разликата.

Женската еякулация

Има някои спорове за това дали е възможна женската еякулация. Но аз мога да ви кажа, че това, което виждате във филмите, не винаги е това, което си мислите.

Зад всяка автентична такава сцена, има много, много примери, в които момичето просто уринира или правим почивка, за да може актрисата да напълни вагината си с вода, използвайки капкомер.

Да, това се случва в действителност.

Секс без презервативи

Въпреки факта, че всички актьори се тестват на всеки 14 до 30 дни, болестите предавани по полов път се ширят в индустрията. Знам за някои от актьорите, които ги хващат толкова често, че медикаментите вече не им действат.

Това не е обвинение към участващите индивиди, това е просто игра на числа. Всеки човек, при каквито и да е обстоятелства, който прави толкова незащитен секс, колкото порно звездите ще изпита същото.

Ако се съмнявате в това, просто следвайте златното ми правило: Никога не прави незащитен секс с някой, на който не можеш комфортно да кажете да си обръсне ануса.

Адам Гласер (познат още като Сеймър Бътс) е порно актьор и режисьор с над 100 филма зад гърба си. Автор е на секс ръководството за мъже „Обърни ѝ света.“ В момента той се занимава с телевизия, игри и музикални проекти.

Източник: menshealth.com

Категория:
Секс

Menu Title