3 години ago
736 Прегледа
0 0

Правилата на секса за една нощ

Написано от

Правила за успешен секс за една нощ (За теб и за нея)

Всички сме имали от тези неприятни случки за по една нощ, които записваме в нашата сексуална история като „абсолютен провал“. Всичко е една гореща бъркотия за всички участващи страни. Но от време на време се случват и различни истории: горещ секс с напълно непозната, която току-що сте срещнали, без да се вкарват чувства и с много визуални спомени, които ще се пазят в продължение на много, много години напред.

Макар че можете да се срещнете с някои нещастни ситуации и въпроси след нощта на секса (нужно ли е да навлизаме в подробности тук?) – жените са изправени пред различни видове проблеми при връзките за една нощ. Анонимността е част от това, което ги прави секси, но и това, което прави цялата ситуация малко странна. Ето какво съветват професионалистите за това как да превърнете поредната си буйна сесия в бара в буйно приключение под чаршафите:

На първо място, възможният проблем

Секс терапевтът, Ванеса Марин, казва, че и мъжете, и жените рискуват връзката за една нощ да се превърне в провал, най-вече заради надценяване на съвместимостта и химията. „Понякога усещате силна връзка с непознат, но след това разбирате, че изживяването в леглото е странно и неприятно“, казва тя. „Също така, може да бъде трудно да попиташ за това, което искаш от някого, когото не познаваш, така че може дори да не стигнете до нещата, които обикновено правите в леглото.“

Лицензираният сексолог и брачен терапевт, д-р Кат Ван Кърк, казва, че мъжете обикновено значително занижават стандартите си, за да вкарат в леглото си дама в края на вечерта, и може да се събудят с чувство на самота и съжаление. Ако прекомерната употреба на алкохол е включена в картинката, те биха могли също така да почувстват липса на самочувствие, когато не успеят да направят това, което биха искали. Що се отнася до жените, при тях би могло да бъде трудно да се „включат“ – тъй като повечето жени се нуждаят от повече любовна игра, за да бъдат наистина предизвикани – а в бързия секс в края на нощта не винаги стига времето за романтика. „Някои жени подхождат към неангажиращите връзки за една нощ като средство за утвърждаване или с надеждата за по-дълго продължение на връзката“, казва тя. „Те могат да си тръгнат с наранени чувства, съжалявайки за решението си на сутринта след това.“

И, въпреки че няма нужда да се казва, както всеки сексуален контакт, сексът без предпазни мерки – който може лесно да се случи в разгара на такъв момент – може да доведе до по-висок риск от полово предавани болести или непланирана бременност.

И така, как да направим нещата горещи?

Най-важният начин да избегнем незадоволителното изживяване от секса за една нощ? Намалете алкохолните напитки до минимум. „Няколко питиета са ОК, ако можете да се справите с тях, но сериозното алкохолно опиянение може да наруши преценката ви за това с коя да си легнете, а също и да попречи на представянето ви в леглото“, казва д-р Кърк. „Също така, това може да ви накара да кажете или направите неща, за които после ще съжалявате.“ Както сигурно знаете, алкохолът може да повлияе на способността ви за постигане и поддържане на ерекция – което е от ключово значение както за вас, така и за вашия партньор.

Друго правило при връзките за една нощ е да бъдете откровени и честни за намеренията си. „Фокусирайте се върху придържането към думите, които подчертават случайността на ситуацията, и не правете обещания, които не можете или не искате да спазите“, съветва д-р Кърк.

Често сексът за една вечер се случва в ситуациите, когато не сте в родния си град, така че е очевидно, че едва ли търсите нещо повече от приятно преживяване за през нощта. Сексът по време на ваканциите е вероятно най-свободния и освободен от ангажираност – и няма да ви се налага да навлизате в твърде много подробности за това защо искате да ограничите изживяването в рамките на само една вечер.

Ако сте загрижени за чистоплътността заради спонтанността на акта, можете да насърчите вашата забивка да си вземе душ с вас преди нещата да започнат. Това ще бъде секси загрявка и ще ви помогне да дадете тон на нощта. „Попитайте вашата партньорка какво можете да направите, за да направите нощта й наистина приятна, и се фокусирайте върху тези неща“, казва специалистът. „Покажете уважение към нея и положете усилия, за да се уверите, че и отсрещната страна ще се забавлява. В края на краищата, правим това, за да си прекараме добре, нали?“

Източник: askmen.com

Категория:
Секс · Срещи

Menu Title