3 години ago
1031 Прегледа
0 0

Опасни места за правене на секс

Написано от

Къде трябва да внимаваме с любовните игри

Не всеки има смелостта да прави рискован секс. Може да има проблеми, ако ви хванат със свалени гащи, макар че тежестта на наказанието варира значително – може да бъдете уволнен, лишен от наследство или дори арестуван. Правенето на секс на незаконни места е смел и вълнуващ ход и може да разнообрази сексуалния ви живот. Най-приятното нещо в това е спонтанността и вълнението.

Прочетете тази статия, за да разберете как да сведете до минимум риска и да максимизирате удоволствието, когато го правите на несигурни места. Опитайте се да запазите мястото чисто и никой да не ви види.

За повечето от местата по-долу, препоръчваме жените да носят пола – колкото по-къса, толкова по-добре. Мъжете трябва да носят шорти и боксерки или панталон с ципове.

1. Апартамента на родителите

Правенето на секс в апартамента на родителите на някой от вас е едновременно ужасно забавно и ужасно трудно. Тук опасността не е да ви хванат непознати, но понякога да ви хванат познати е много по-лошия вариант. Ако въпросните родители са достатъчно консервативни, значи може сериозно да се каже, че живеете на ръба. Това е едновременно бунтарско и весело, по един дълбоко удовлетворителен начин.

Как да го направите?

Не искате да разваляте мнението, което родителите й имат за теб, нали? Да предизвикате нейните родители никога не е разумно или полезно, така че да правите секс точно под носа им би било глупава идея. Говорим по-скоро за това да го направите в банята/гаража през деня, когато всички се занимават с нещо друго.

Да бъдете хванати от родителите й ще бъде унищожителен срам за всички, така че не забравяйте да почистите добре и да се измиете: те все още знаят как мирише сексът, въпреки че изглежда като да не са правили такъв през последните 150 години; както те обичат да ви напомнят: „и ние бяхме млади едно време, нали знаете!“

2. Библиотеката

С твоето момиче отивате в библиотеката без да имате намерението да търсите книги с твърди корици – просто искате да правите секс между тях. Сексът в осветена библиотека наистина променя лимитите на непрекъснато променящите се сексуални граници на обществото. Библиотеките са почти толкова свещени, колкото са и църквите, с цялото дълбоко мислене и придобиване на знания, което се случва там, всичко това в златна тишина, разбира се. Малко сексуално образование не е невъзможно, но ще трябва да бъдете смели – и наистина, наистина много тихи.

Как да го направите:

Всяка библиотека е устроена по различен начин, но всички те имат общи черти. От една страна, всички библиотеки имат много място. Библиотекарите обикновено са пленници на собствените си занимания, което означава, че не ви гледат. Има купища странни малки ъгли в библиотеката, така че намерете кътче или пролука и се вмъкнете там. Направете го бързо! Вие не сте тук за страстна дълготрайна любов, а за да поглезите егото си по един бърз и неприличен начин.

Стоенето в изправено положение е най-сигурният начин да опитате секс в библиотека – по този начин можете бързо да спрете и да се правите, че не вършите нищо лошо, ако някой случайно мине оттам. Торба с книги или папка ще покрият недовършеният ви полет, стига обаче панталоните ви да не са около глезените! Не забравяйте, че киселите стари библиотекарки ще са недоволни, ако им нарушите спокойствието, така че се въздържайте от издаването на звуци. Ако ви хванат, глобите ще бъдат достатъчно притеснителни, а и ще ви бъде забранен достъпа завинаги.

3. На алеята

В зависимост от алеята, правенето на секс може да е вредно за вашето здраве по няколко начина. Изберете алея, която е сравнително чиста и, по-важното, старайте се да не ви арестуват. Уверете се, че носите добри маратонки за бягане за бързо бягство в извънредни ситуации.

Как да го направите:

Основното е да се скриете зад голям обект в алеята. Паркираните коли осигуряват достатъчна визуална защита от пешеходците, независимо дали го правите срещу колата или срещу стената. Големите кошчета също ви предпазват от любопитни очи и тъй като обикновено можете да чуете, когато някой се приближава, няма от какво да се притеснявате. Не правете секс в легнало положение на алеите, тъй като има микроби в изобилие. Също така, внимавайте да не скъсате новите си дрехи от бетонни или тухлени стени. Нощта е вероятно по-добра от деня, защото сенките също осигуряват известно прикритие. Но ако искате да го направите през деня, смело напред, войнико! Пожелаваме ти само успех с навиването на девойката.

Източник: askmen.com

Категория:
Секс

Menu Title