3 години ago
845 Прегледа
0 0

Места, на които трябва да правите секс преди да умрете

Написано от

10 места, на които трябва да правите секс преди да умрете

Съжалявам, че ви разочаровам, но правенето на секс по време на ваканцията или на магистралата докато пътувате не е толкова епично, колкото сигурно сте си мислили, когато сте били почти готов за оргазъм. Докато за приключенски секс може да се приема всяко място извън спалнята в днешни дни, всеки мъж се нуждае от списък с безумни места, на които да прави секс – със своята приятелка, съпруга или забивка за една нощ, в зависимост от това на кой етап от живота си се намира.

Сигурно никога няма да погледнете отново на приключенския секс със същите очи, след като прочетете тези страхотни предложения, класирани от най-малко трудното до най-трудното:

Докато гледате филм… на кино

Насочвате се към последния ред, в произволно време (например във вторник от 15:00) в киното на град, в който никога не сте били и в който никога няма да се върнете. Може да бъде малко мръсно на пода в киното, но поне озвучаването може да бъде ниво, тъй като звукът от филма ще ви заглушава – остава ви само да се молите всички останали да са на работа в този момент.

В новата ви къща преди да се нанесете

Срещнали сте момичето, ще се жените за нея и най-накрая ще се пренесете да живеете заедно. Преди всичко друго да дойде в новия ви дом, пренесете я през прага и маркирайте всяка стая. И двамата го заслужавате…. и след това ще живеете с кеф в новото ви място.

На палубата на лодка

Ако не притежавате такава, наемете си. Паркирайте я в средата на езерото и се насладете на слънцето и люлеенето, докато нещата се случват. За да ви е по-интересно, можете да отидете на най-близкото яхтено пристанище и да се промъкнете на борда на някоя от акостиралите лодки.

Във вашия ъгъл на офиса

След като шефът излезе, чистачките са направили финалната си обиколка и офисите са празни, сложете ризата си върху офис камерите и го направете – бързо. Няма нищо по-лошо от това да ви хванат в действие на работа.

На „Покрив парти“

Независимо дали живеете в голям или малък град, най-вероятно имате достъп до някакъв покрив. Следващият път, когато сте поканени на шумна веселба, отидете в ъгъла и свършете бързо мръсната работа. И, разбира се, насладете се на гледката от върха.

В апартамента от детството си, докато вашите родители са у дома

Добре де, малко е неуважително, но, стига да сте тихи, те никога няма да разберат. Искате по-голямо предизвикателство, отколкото да го направите докато родителите ви спят? Опитайте да стигнете до оргазъм точно преди вечеря – докато всички все още готвят в съседната стая.

На музикален фестивал

Вече сте облечени с достатъчно малко дрехи – или поне приятелката ви вероятно е – така че защо да не се възползвате от слънцето. Накарайте вашата дама да се скриете на някое уединено място, за да се позабавлявате, докато вашата любима банда свири.

На стадиона на любимия отбор

Всъщност можете да бъдете фен на футболен, волейболен и баскетболен отбор, така че може да ви се наложи да се спрете на тази точка няколко пъти. Поставете си за цел са правите секс на всеки стадион, който посещавате – и да запазите екипа на отбора като сувенир. Предполагаме, че ще си спомняте тази история по-добре, отколкото дали отборът ви е спечелил или загубил.

На събиране на гимназията или университета

Кой казва, че тези събирания трябва да бъдат скучни? Вашата впечатляваща автобиография и пътувания в чужбина може и да накарат всички да говорят за вас, но да забиете вашето разкошно момиче (или момичето, по което сте си падали в училище) е по-яко.

На пътеката ДО плажа

Сексът на плажа е разхвърлян – има хавлии навсякъде, възможност пясък да влезе на места, където не трябва да влиза пясък, и вероятността да те хванат е доста голяма. Ето защо нашият съвет е да отидете през нощта на дъсчената пътека до плажа – където едва ли някой ще ви гледа.

В ИКЕА… или който и да е магазин за мебели

Ако можете да правите секс на едно от изложените легла, без да бъдете изгонени, уловени или видяни… уау. Просто уау.

На летище или във въздуха

Да влезеш в клуба на правилите секс във въздуха е трудно – седалките и без това са достатъчно малки. Но защо не на летището? Има толкова голям избор: на паркинга, незаетата семейна баня, салона на първи клас, ако сте прахосали толкова средства, и във всички онези случайни коридори, през които никой не минава.

Източник: askmen.com

Категория:
Секс

Menu Title